11. syyskuuta 2012

You Are Fat, Just Believe It


Maanantaina menin kirjastoon heti koulun jälkeen välttyäkseni päivälliseltä. Noin kuuden aikaan lähdin kotiin päin Pandan mansikka lakupussi laukussa. Kaikki meni hyvin, kunnes illalla kymmenen maissa suuhuni eksyi 1 Susu Original karkkipussi, ruisleipää ja keksi. Järkyttävintä on ajatus siitä että söin päivän aikana 2 kokonaista karkkiapussia. Voitte vain kuvitella sitä huonon omantunnon määrää, kun katsoin itseäni peilistä.  Läski

A091bc87d09e71e759a4b13ed92a2c6e_f7ae9def_large


Juuri nyt voin olla jopa varma siitä, että en ehdi laihtua lokakuuksi. Mun itsekuri on vain niin perseestä. Olen päästänyt sen ruostumaan. 
Muutenkin into mennä lenkille on kadonnut lähes kokonaan. Mutta lupaan teille, että jos tänään ei sada(tihkusadetta ei siis lasketa), hinaan perseeni vähintään 30 min lenkille. 
On ihan pakko päästä liikkeelle, on pakko laihtua. 




Tänään on tullut syötyä puoli suklaalevyä, 1 tupla, ja 2 omenaa.
Nolottaa ihan hirveästi myötää syönneensä noin paljon suklaata, antakaa anteeksi pikkuiseni :(




Olen läski. Ihan oikeasti. En laihdu tästä yhtään. Reiteni ovat levenneet ihan julmettomasti, samoin käsivarteni. Myös selkään on ilmestynyt läskiä, puhumattakaan vatsasta. 
Minä. Olen. Läski. LäskiLäskiLäski.





Lupaus nro 2: Tänään en syö mitään. Enkä huomennakaan. Jos mahdollista(tämä siis riippuu vain ja ainoastaan perheestäni), en syö mitään perjantaihin mennessä. 

Olen läski, en ansaitse ruokaa. En todellakaan ansaitse. 



5 kommenttia:

  1. Voi pikkuinen <3 tsemppiä!! Kyllä se itsekuri palautuu! :)

    VastaaPoista
  2. Mikset söisi ihan oikeaa ruokaa? Karkit vaan humpsauttaa sun verensokerit taivaisiin hetkessä ja yhtä nopeasti ne myös romahtaa, jolloin haluat vaan lisää syömistä.

    Jos söisit PAAALJON kasviksia vaikka, niin niitä saa vetää kilokaupalla päivässä eikä kaloreita tule sen enempää kuin karkkipussistakaan, ruokahalu vaan pysyy silloin kurissa ;)

    Tsemppiä sulle enivei, mihin tahansa päätökseen päädytkään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon huomannut itsestäni tälläisen faktan:
      Jos syön, syön PALJON
      Mutta jos olem paastolla, en syö mitään

      Eli itsekuri ei pysy hallinnassa jos syön esimerkiksi aamulla jotain, niin hyvin todennäköisesti tulen syömään pitkin päivää:/

      Poista
  3. Siis ootko tosissas? Puol suklaalevyä ja tupla. Sekö sun mielestä on paljon? Ite vedän kolme suklaalevyä ihan keveästi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsestäni jos puoli suklaalevyä tuntuu paljolta, mutta hyvä jos sinä pystyt ottamaan ihan rennosti senkin syötyä (:

      Poista