5. elokuuta 2012

Tulin Voittamaan

Olen lihava. Valtava. Sika. Norsu. Paska. Turha. Tähän tunteeseen tarvittiin vain kaksi päivää. Lauantai+Sunnuntai+Ruoka=Turvotus ja paska itsetunto. Mutta miksi juuri nyt? Miksi vain viikkoa ennemmin koulun alkua?


Maanantaina menen poikaporukan kanssa mökille ainoana tyttönä. Mukana sytkä sekä ehkä jotain pientä evästä iltaan... Mutta ainoa "ongelmia" tässä on se että olen läski. Tiedättekö miten paljon se voikaan vaikuttaa kaikkeen? En pysty olemaan rennosti samalla, kun tiedän näyttäväni sumopainijalta. En pysty.



Olen 'pohtinut' etenemistäni laihdutuksessa. Ja ymmärrän, että jos etenen tällä samalla tavalla kuin nyt, en ikinä tule laihtumaan kunnolla. Se että olen ilman ruokaa pitkään tuo mukanaan haluja ruokaan ja pian ne käyvät mahdottomiksi, ja sorrun syömään. Joten nyt päivittäiset ruokatarpeet tulevat jogurteista. Ja saan oksentaa pois syödyn jogurtin.


2 kommenttia:

  1. Sä luulet voivas laihtuu pienil kalorimääril mut sul ei riitä itsekuri siihen ku mielihalut ruokaan kasvaa. Suo joka päivä 1000 kaloria niin laihdut pysyvästi etkä ahmi.

    VastaaPoista
  2. Mmmm... Helpommin sanottu kuin tehty. Osaksi ehkä sen takia etten aina jaksa ruveta laskeskelemaan kaloreita yms.
    Ja jos laskisin kaloreita, en ikinä tähtäisi 1000, koska se on vain liikaa:/

    Kiitos kuitenkin kommentistasi(:

    VastaaPoista